Uzņēmuma Hausbrandt Trieste 1892 dibinātājs Hermans Hausbrandts salidzināja kvalitatīvas kafijas maisíjuma izveidi ar almāza pārveršānu dimantā. Iespējams, kafijas maisījuma Hausbrandt Academia arī ir šīs "kafijas dimants", kurš bija apbalvots 2006, gada ar zelta medāļu Accademia Maestri Pasticceri Italiani par savu neatkartojāmo garšu. Uz 90% sastāvošo no augstas kvalitātes dienvidamērikas arabikas, kopā ar 10% robustas kremveida putām, šīs kafijas maisījums iepriecinās pat visprasīgākos gardēžus. Ļoti maigs espresso, ar intensīvu garšu, vidēju blīvumu un smalku skābumu ar patīkamu augļu aromātu un ar rūgta kakao pēcgaršu. Kafijas pupiņu grauzdēšanas vidējais līmenis. Ideāli piemērots pagatavošanai pēc espresso metodes, automātiskajā kafijas automātā, kā arī geizerkannā.
H. Hausbrandt: Salda, pikanta kafija ar vidēju uzbūvi un skābuma līmeni. Saldo, patīkamo garšu piešķir lazdu riekstu un kakao notis. Viens no populārākiem restorāna līmeņa kafijam no uzņēmuma Hausbrandt pasaulē. Sastāvā ir 80% augstākas kvalitātes dienvidamērikas arabikas kopā ar 20% robustas. Vidēja grauzdēšanas pakāpe.
GOURMET: Rūpīgi atlasīts 100% arabika kafijas maisījums ar pikantu citrusaugļu garšas noti. Maigais saldums un izsmalcinātais skābums padara šo par izcilu un izsmalcinātu kafiju.
Uzņēmuma Hausbrandt Trieste 1892 dibinātājs Hermans Hausbrandts salidzināja kvalitatīvas kafijas maisíjuma izveidi ar almāza pārveršānu dimantā. Iespējams, kafijas maisījuma Hausbrandt Academia arī ir šīs "kafijas dimants", kurš bija apbalvots 2006, gada ar zelta medāļu Accademia Maestri Pasticceri Italiani par savu neatkartojāmo garšu. Uz 90% sastāvošo no augstas kvalitātes dienvidamērikas arabikas, kopā ar 10% robustas kremveida putām, šīs kafijas maisījums iepriecinās pat visprasīgākos gardēžus. Ļoti maigs espresso, ar intensīvu garšu, vidēju blīvumu un smalku skābumu ar patīkamu augļu aromātu un ar rūgta kakao pēcgaršu. Kafijas pupiņu grauzdēšanas vidējais līmenis. Ideāli piemērots pagatavošanai pēc espresso metodes, automātiskajā kafijas automātā, kā arī geizerkannā.
H. Hausbrandt: Salda, pikanta kafija ar vidēju uzbūvi un skābuma līmeni. Saldo, patīkamo garšu piešķir lazdu riekstu un kakao notis. Viens no populārākiem restorāna līmeņa kafijam no uzņēmuma Hausbrandt pasaulē. Sastāvā ir 80% augstākas kvalitātes dienvidamērikas arabikas kopā ar 20% robustas. Vidēja grauzdēšanas pakāpe.
GOURMET: Rūpīgi atlasīts 100% arabika kafijas maisījums ar pikantu citrusaugļu garšas noti. Maigais saldums un izsmalcinātais skābums padara šo par izcilu un izsmalcinātu kafiju.
Mūsu lapa izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu pirkšanas pieredzi.
Noklikšķinot uz 'Piekrītu' vai pārlūkojot vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Jūs varat atsaukt savu piekrišanu jebkurā laikā.
Piekrītu | Vairāk informācijas